Ekspres dwugrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - przód
Ekspres dwugrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - bok
Ekspres dwugrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - tył
Ekspres trzygrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - przód
Ekspres trzygrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - bok
Ekspres trzygrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - tył
Ekspres czterogrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - przód
Ekspres czterogrupowy do kawy Classe 11 USB Xcelsius - bok
Tradycyjne ekspresy kawowe

Wybierz model:

Classe 11 USB Xcelsius

Ekspres multi-bojlerowy dostępny w wersji 2, 3 lub 4 grupowej z automatycznym dozowaniem (USB) i technologią Celsius Temperature Profiling.

Dostępne grupy
Wersja Automatyczna
Wersja Automatyczna
Wersja Automatyczna
Kolory
Kolory
Kolory

Specyfikacja techniczna

  • Wybierz grupę:
  • W standardzie
  • Opcjonalnie

Wymiary

  • 800 mm
  • 540 mm
  • 600 mm
  • 85 kg
  • Tak
  • 80 mm

Interfejs i obsługa

  • Wyświetlacz cyfrowy

    Cyfrowy wyświetlacz do kontroli wszystkich parametrów ekstrakcji kawy w czasie rzeczywistym.

  • Wyświetlacz nagłówka grupy
  • 5.7”
  • Per group

Technologia parzenia

  • System multi-bojlerowy

    Każda niezależna grupa wyposażona jest w mikrobojler i grzałkę. Oprócz utrzymywania stabilnej temperatury zarówno wody, jak i całej grupy, system multi-bojlerowy poprawia wydajność termiczną urządzenia, nawet podczas jednoczesnego parzenia espresso i spieniania mleka, i umożliwia ustawienie różnych temperatur dla każdej głowicy grupy.

  • Profilowanie temperatury technologią Xcelsius

    Technologia profilowania temperatury Xcelsius pozwala baristom wydobyć to, co najlepsze w organoleptycznych właściwościach każdej kawy, dzięki dynamicznej regulacji temperatury wody podczas fazy ekstrakcji.
    Zwiększając lub obniżając temperaturę nawet o 5°C, bariści mogą dostosować specyficzne właściwości espresso w celu poprawy jakości produktu końcowego w filiżance.
    Każda głowica grupy wyposażona jest w mikro-bojler o pojemności 150 ml z wewnętrzną grzałką o mocy 250W, która w połączeniu ze specjalnym układem hydraulicznym pozwala na regulację chwilowej temperatury ekstrakcji.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Mosiężna

Woda

  • Dysza gorącej wody
  • X-Tea

    Bariści mogą programować dozowanie wody i poziom temperatury za pomocą interfejsu.
    Opatentowana technologia Rancilio.

Para

  • Zawór parowy z dźwignią C

    Zawór parowy z dźwignią C jest obsługiwany przez obrócenie pokrętła tylko o 25°C. Obracając go do góry, zawór pozostaje otwarty. Obracając go w dół, zawód otwiera się i automatycznie zamyka po zwolnieniu.

  • Zimna dysza pary

    Dysza pary jest izolowana termicznie dwuwarstwową powłoką ochronną.

Podgrzewacz do filiżanek

  • Podgrzewacz do filiżanek

    Podgrzewacz do filiżanek utrzymuje wszystkie filiżanki espresso i cappuccino w odpowiedniej temperaturze przez cały czas.

  • Czujnik temperatury

Moc

  • 220-240 V (3N), 50-60 Hz 4950-6650 W 380-415 V (3N), 50-60 Hz 4950-6650 W
  • Stałe przyłącze wody

Obwód hydrauliczny

  • 11 l
  • 2 x 150 ml

Design

  • Brass Ergonomic Portafilter
  • Grid System
  • Światła ledowe

    Białe diody LED umieszczone pod głowicami grup zapewniają dokonałe oświetlenie obszaru roboczego.

  • Światła RGB

    Światła RGB można dostosować za pomocą różnych intensywności i kolorów (tylko Classe 20). Funkcjonalne światła RGB na osłonach grupowych (Classe 11, Classe 7 USB) i nad panelem sterowania (Classe 9) pomagają operatorowi na pierwszy rzut oka monitorować różne etapy pracy maszyny.

Green

  • ABM

    ABM to specjalne oprogramowanie opracowane w celu poprawy wydajności maszyny w warunkach intensywnej eksploatacji. Podczas jednoczesnego parzenia espresso, nalewania wody i spieniania mleka, ABM włącza element grzewczy, aby zapobiec spadkom ciśnienia poniżej ustawionej wartości, a tym samym zapewnić stały poziom ogrzewania.
    Regulacja ciśnienia bojlera jest zoptymalizowana w momencie intensywnego i jednoczesnego użytkowania wielu głowic grupowych. W takich przypadkach, aby zapobiec spadkowi ciśnienia poniżej minimalnej wartości 0,5 bara, ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu.
    ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu. ABM pozwala również na kontrolę zużycia energii przez maszynę, zmniejszając go do ⅔ normalnej wartości, gdy dostępność zasilania jest niska.
    W przypadku ekspresów do kawy wyposażonych w system iSteam, ABM poprawiła również wydajność dostarczania pary, zwiększając moc grzałki w bojlerze, co pozwala wytwarzać więcej ciepła i zmniejszać spadki ciśnienia podczas spieniania mleka.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Automatyczne włączanie i wyłączanie

    Możliwe jest ustawienie automatycznego włączania i wyłączania urządzenia (Classe 11, Classe 20) lub ustawianie czasu automatycznego włączania na każdy dzień tygodnia (Classe 9, Classe 7).

  • Tryb Eco

    Zarządzając różnymi poziomami wody w bojlerze, można zoptymalizować stosunek wody do pary, aby osiągnąć maksymalną oszczędność energii. W warunkach niskiego zużycia zmniejsza się ilość wody w bojlerze, zwiększając w ten sposób udział pary. Praca z mniejszą ilością wody pozwala na mniejsze zużycie energii w celu doprowadzenia jej do idealnej temperatury. Jednocześnie przy większej ilości pary i mniejszej wilgotności w bojlerze poprawia się również wydajność dyszy pary.

Czyszczenie i konserwacja

  • Easy clean

    Easy Clean zarządza procesem czyszczenia głowic grup, dzięki czemu operację można wykonać automatycznie. Barista musi tylko rozpocząc cykl, a maszyna automatycznie wykona operację czyszczenia i płukania. W przypadku wszystkich modeli (z wyjątkiem Classe 5), Easy Clean umożliwia również zaplanowanie codziennego alarmu (3 alarmy dla Classe 11 i Classe 20), aby ostrzec użytkownika o potrzebie czyszczenia, ustawić opcjonalny blok na maszynie w przypadku cyklu czyszczenia i przeglądać historię wszystkich wykonanych cykli.

  • Snap&Share

    Snap&Share to aplikacja do odczytu kodów QR, która umożliwia użytkownikom udostępnienie ustawień technicznych ekspresu do kawy, śledzenie czynności konserwacyjnych, monitorowanie zużycia i rejestrowanie nowych produktów w celu aktywacji gwarancji.

Opcje dodatkowe

  • Connect

    Connect to potężne rozwiązanie Iot opracowane przez Rancilio Group, które umożliwia gromadzenie i łatwą analizę wszystkich istotnych danych generowanych przez pojedynczy ekspres do kawy lub całą flotę. Za pomocą konfigurowalnego pulpitu nawigacyjnego z widżetami, tabletami i wykresami Connect zapewnia gotowy do użycia cyfrowy zestaw narzędzi do monitorowania kluczowych parametrów wydajności w czasie rzeczywistym i wzmocnienia całej branży kawowej.

    DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

  • iSteam
  • Pody i kapsułki

    Dzięki temu zestawowi wszystkie ekspresy Rancilio mogą być używane z saszetkami i kapsułkami (zgodnie z dostępnymi systemami).

Wymiary

  • 1040 mm
  • 540 mm
  • 600 mm
  • 100 kg
  • Tak
  • 80 mm

Interfejs i obsługa

  • Wyświetlacz cyfrowy

    Cyfrowy wyświetlacz do kontroli wszystkich parametrów ekstrakcji kawy w czasie rzeczywistym.

  • Wyświetlacz nagłówka grupy
  • 5.7”
  • Per group

Technologia parzenia

  • System multi-bojlerowy

    Każda niezależna grupa wyposażona jest w mikrobojler i grzałkę. Oprócz utrzymywania stabilnej temperatury zarówno wody, jak i całej grupy, system multi-bojlerowy poprawia wydajność termiczną urządzenia, nawet podczas jednoczesnego parzenia espresso i spieniania mleka, i umożliwia ustawienie różnych temperatur dla każdej głowicy grupy.

  • Profilowanie temperatury technologią Xcelsius

    Technologia profilowania temperatury Xcelsius pozwala baristom wydobyć to, co najlepsze w organoleptycznych właściwościach każdej kawy, dzięki dynamicznej regulacji temperatury wody podczas fazy ekstrakcji.
    Zwiększając lub obniżając temperaturę nawet o 5°C, bariści mogą dostosować specyficzne właściwości espresso w celu poprawy jakości produktu końcowego w filiżance.
    Każda głowica grupy wyposażona jest w mikro-bojler o pojemności 150 ml z wewnętrzną grzałką o mocy 250W, która w połączeniu ze specjalnym układem hydraulicznym pozwala na regulację chwilowej temperatury ekstrakcji.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Mosiężna

Woda

  • Dysza gorącej wody
  • X-Tea

    Bariści mogą programować dozowanie wody i poziom temperatury za pomocą interfejsu.
    Opatentowana technologia Rancilio.

Para

  • Zawór parowy z dźwignią C

    Zawór parowy z dźwignią C jest obsługiwany przez obrócenie pokrętła tylko o 25°C. Obracając go do góry, zawór pozostaje otwarty. Obracając go w dół, zawód otwiera się i automatycznie zamyka po zwolnieniu.

  • Zimna dysza pary

    Dysza pary jest izolowana termicznie dwuwarstwową powłoką ochronną.

Podgrzewacz do filiżanek

  • Podgrzewacz do filiżanek

    Podgrzewacz do filiżanek utrzymuje wszystkie filiżanki espresso i cappuccino w odpowiedniej temperaturze przez cały czas.

  • Czujnik temperatury

Moc

  • 220-240 V (3N), 50-60 Hz 6750-6840 W 380-415 V (3N), 50-60 Hz 6750-6840 W”
  • Stałe przyłącze wody

Obwód hydrauliczny

  • 16 l
  • 3 x 150 ml

Design

  • Brass Ergonomic Portafilter
  • Grid System
  • Światła ledowe

    Białe diody LED umieszczone pod głowicami grup zapewniają dokonałe oświetlenie obszaru roboczego.

  • Światła RGB

    Światła RGB można dostosować za pomocą różnych intensywności i kolorów (tylko Classe 20). Funkcjonalne światła RGB na osłonach grupowych (Classe 11, Classe 7 USB) i nad panelem sterowania (Classe 9) pomagają operatorowi na pierwszy rzut oka monitorować różne etapy pracy maszyny.

Green

  • ABM

    ABM to specjalne oprogramowanie opracowane w celu poprawy wydajności maszyny w warunkach intensywnej eksploatacji. Podczas jednoczesnego parzenia espresso, nalewania wody i spieniania mleka, ABM włącza element grzewczy, aby zapobiec spadkom ciśnienia poniżej ustawionej wartości, a tym samym zapewnić stały poziom ogrzewania.
    Regulacja ciśnienia bojlera jest zoptymalizowana w momencie intensywnego i jednoczesnego użytkowania wielu głowic grupowych. W takich przypadkach, aby zapobiec spadkowi ciśnienia poniżej minimalnej wartości 0,5 bara, ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu.
    ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu. ABM pozwala również na kontrolę zużycia energii przez maszynę, zmniejszając go do ⅔ normalnej wartości, gdy dostępność zasilania jest niska.
    W przypadku ekspresów do kawy wyposażonych w system iSteam, ABM poprawiła również wydajność dostarczania pary, zwiększając moc grzałki w bojlerze, co pozwala wytwarzać więcej ciepła i zmniejszać spadki ciśnienia podczas spieniania mleka.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Automatyczne włączanie i wyłączanie

    Możliwe jest ustawienie automatycznego włączania i wyłączania urządzenia (Classe 11, Classe 20) lub ustawianie czasu automatycznego włączania na każdy dzień tygodnia (Classe 9, Classe 7).

  • Tryb Eco

    Zarządzając różnymi poziomami wody w bojlerze, można zoptymalizować stosunek wody do pary, aby osiągnąć maksymalną oszczędność energii. W warunkach niskiego zużycia zmniejsza się ilość wody w bojlerze, zwiększając w ten sposób udział pary. Praca z mniejszą ilością wody pozwala na mniejsze zużycie energii w celu doprowadzenia jej do idealnej temperatury. Jednocześnie przy większej ilości pary i mniejszej wilgotności w bojlerze poprawia się również wydajność dyszy pary.

Czyszczenie i konserwacja

  • Easy clean

    Easy Clean zarządza procesem czyszczenia głowic grup, dzięki czemu operację można wykonać automatycznie. Barista musi tylko rozpocząc cykl, a maszyna automatycznie wykona operację czyszczenia i płukania. W przypadku wszystkich modeli (z wyjątkiem Classe 5), Easy Clean umożliwia również zaplanowanie codziennego alarmu (3 alarmy dla Classe 11 i Classe 20), aby ostrzec użytkownika o potrzebie czyszczenia, ustawić opcjonalny blok na maszynie w przypadku cyklu czyszczenia i przeglądać historię wszystkich wykonanych cykli.

  • Snap&Share

    Snap&Share to aplikacja do odczytu kodów QR, która umożliwia użytkownikom udostępnienie ustawień technicznych ekspresu do kawy, śledzenie czynności konserwacyjnych, monitorowanie zużycia i rejestrowanie nowych produktów w celu aktywacji gwarancji.

Opcje dodatkowe

  • Connect

    Connect to potężne rozwiązanie Iot opracowane przez Rancilio Group, które umożliwia gromadzenie i łatwą analizę wszystkich istotnych danych generowanych przez pojedynczy ekspres do kawy lub całą flotę. Za pomocą konfigurowalnego pulpitu nawigacyjnego z widżetami, tabletami i wykresami Connect zapewnia gotowy do użycia cyfrowy zestaw narzędzi do monitorowania kluczowych parametrów wydajności w czasie rzeczywistym i wzmocnienia całej branży kawowej.

    DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

  • iSteam
  • Pody i kapsułki

    Dzięki temu zestawowi wszystkie ekspresy Rancilio mogą być używane z saszetkami i kapsułkami (zgodnie z dostępnymi systemami).

Wymiary

  • 1280 mm
  • 540 mm
  • 600 mm
  • 115 kg
  • Tak
  • 80 mm

Interfejs i obsługa

  • Wyświetlacz nagłówka grupy
  • 5.7”
  • Per group

Technologia parzenia

  • System multi-bojlerowy

    Każda niezależna grupa wyposażona jest w mikrobojler i grzałkę. Oprócz utrzymywania stabilnej temperatury zarówno wody, jak i całej grupy, system multi-bojlerowy poprawia wydajność termiczną urządzenia, nawet podczas jednoczesnego parzenia espresso i spieniania mleka, i umożliwia ustawienie różnych temperatur dla każdej głowicy grupy.

  • Profilowanie temperatury technologią Xcelsius

    Technologia profilowania temperatury Xcelsius pozwala baristom wydobyć to, co najlepsze w organoleptycznych właściwościach każdej kawy, dzięki dynamicznej regulacji temperatury wody podczas fazy ekstrakcji.
    Zwiększając lub obniżając temperaturę nawet o 5°C, bariści mogą dostosować specyficzne właściwości espresso w celu poprawy jakości produktu końcowego w filiżance.
    Każda głowica grupy wyposażona jest w mikro-bojler o pojemności 150 ml z wewnętrzną grzałką o mocy 250W, która w połączeniu ze specjalnym układem hydraulicznym pozwala na regulację chwilowej temperatury ekstrakcji.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Mosiężna

Woda

  • Dysza gorącej wody
  • X-Tea

    Bariści mogą programować dozowanie wody i poziom temperatury za pomocą interfejsu.
    Opatentowana technologia Rancilio.

Para

  • Zawór parowy z dźwignią C

    Zawór parowy z dźwignią C jest obsługiwany przez obrócenie pokrętła tylko o 25°C. Obracając go do góry, zawór pozostaje otwarty. Obracając go w dół, zawód otwiera się i automatycznie zamyka po zwolnieniu.

  • Zimna dysza pary

    Dysza pary jest izolowana termicznie dwuwarstwową powłoką ochronną.

Podgrzewacz do filiżanek

  • Podgrzewacz do filiżanek

    Podgrzewacz do filiżanek utrzymuje wszystkie filiżanki espresso i cappuccino w odpowiedniej temperaturze przez cały czas.

  • Czujnik temperatury

Moc

  • 220-240 V (3N), 50-60 Hz 6800-7200 W 380-415 V (3N), 50-60 Hz 6800-7200 W
  • Stałe przyłącze wody

Obwód hydrauliczny

  • 22 l
  • 4 x 150 ml

Design

  • Brass Ergonomic Portafilter
  • Grid System
  • Światła ledowe

    Białe diody LED umieszczone pod głowicami grup zapewniają dokonałe oświetlenie obszaru roboczego.

  • Światła RGB

    Światła RGB można dostosować za pomocą różnych intensywności i kolorów (tylko Classe 20). Funkcjonalne światła RGB na osłonach grupowych (Classe 11, Classe 7 USB) i nad panelem sterowania (Classe 9) pomagają operatorowi na pierwszy rzut oka monitorować różne etapy pracy maszyny.

Green

  • ABM

    ABM to specjalne oprogramowanie opracowane w celu poprawy wydajności maszyny w warunkach intensywnej eksploatacji. Podczas jednoczesnego parzenia espresso, nalewania wody i spieniania mleka, ABM włącza element grzewczy, aby zapobiec spadkom ciśnienia poniżej ustawionej wartości, a tym samym zapewnić stały poziom ogrzewania.
    Regulacja ciśnienia bojlera jest zoptymalizowana w momencie intensywnego i jednoczesnego użytkowania wielu głowic grupowych. W takich przypadkach, aby zapobiec spadkowi ciśnienia poniżej minimalnej wartości 0,5 bara, ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu.
    ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu. ABM pozwala również na kontrolę zużycia energii przez maszynę, zmniejszając go do ⅔ normalnej wartości, gdy dostępność zasilania jest niska.
    W przypadku ekspresów do kawy wyposażonych w system iSteam, ABM poprawiła również wydajność dostarczania pary, zwiększając moc grzałki w bojlerze, co pozwala wytwarzać więcej ciepła i zmniejszać spadki ciśnienia podczas spieniania mleka.
    Opatentowana technologia Rancilio.

  • Automatyczne włączanie i wyłączanie

    Możliwe jest ustawienie automatycznego włączania i wyłączania urządzenia (Classe 11, Classe 20) lub ustawianie czasu automatycznego włączania na każdy dzień tygodnia (Classe 9, Classe 7).

  • Tryb Eco

    Zarządzając różnymi poziomami wody w bojlerze, można zoptymalizować stosunek wody do pary, aby osiągnąć maksymalną oszczędność energii. W warunkach niskiego zużycia zmniejsza się ilość wody w bojlerze, zwiększając w ten sposób udział pary. Praca z mniejszą ilością wody pozwala na mniejsze zużycie energii w celu doprowadzenia jej do idealnej temperatury. Jednocześnie przy większej ilości pary i mniejszej wilgotności w bojlerze poprawia się również wydajność dyszy pary.

Czyszczenie i konserwacja

  • Easy clean

    Easy Clean zarządza procesem czyszczenia głowic grup, dzięki czemu operację można wykonać automatycznie. Barista musi tylko rozpocząc cykl, a maszyna automatycznie wykona operację czyszczenia i płukania. W przypadku wszystkich modeli (z wyjątkiem Classe 5), Easy Clean umożliwia również zaplanowanie codziennego alarmu (3 alarmy dla Classe 11 i Classe 20), aby ostrzec użytkownika o potrzebie czyszczenia, ustawić opcjonalny blok na maszynie w przypadku cyklu czyszczenia i przeglądać historię wszystkich wykonanych cykli.

  • Snap&Share

    Snap&Share to aplikacja do odczytu kodów QR, która umożliwia użytkownikom udostępnienie ustawień technicznych ekspresu do kawy, śledzenie czynności konserwacyjnych, monitorowanie zużycia i rejestrowanie nowych produktów w celu aktywacji gwarancji.

Opcje dodatkowe

  • Connect

    Connect to potężne rozwiązanie Iot opracowane przez Rancilio Group, które umożliwia gromadzenie i łatwą analizę wszystkich istotnych danych generowanych przez pojedynczy ekspres do kawy lub całą flotę. Za pomocą konfigurowalnego pulpitu nawigacyjnego z widżetami, tabletami i wykresami Connect zapewnia gotowy do użycia cyfrowy zestaw narzędzi do monitorowania kluczowych parametrów wydajności w czasie rzeczywistym i wzmocnienia całej branży kawowej.

    DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

  • iSteam
  • Pody i kapsułki

    Dzięki temu zestawowi wszystkie ekspresy Rancilio mogą być używane z saszetkami i kapsułkami (zgodnie z dostępnymi systemami).

Ekspres do kawy Classe 11 - mobile

TRADYCYJNE EKSPRESY DO KAWY

Classe 11

Po prostu do przodu

Ekspres do kawy Rancilio Classe 11 na nowo definiuje interakcję człowiek-maszyna. Zainspirowany językiem smartfonów, Classe 11 wyróżnia się wysokimi standardami technologii parzenia, designu oraz rozwiązań ergonomicznych.

Dostępna w 2 wersjach

Cechy produktu

Profilowanie temperatury Xcelsius

Technologia profilowania temperatury Xcelsius umożliwia baristom wydobycie najlepszych cech organoleptycznych każdego ziarna kawy, dzięki dynamicznej regulacji temperatury wody w fazie ekstrakcji. Zwiększając lub zmniejszając temperaturę o maksymalnie 5°C, bariści mogą dostosowywać specyficzne cechy espresso, aby poprawić jakość produktu końcowego w filiżance. Każda głowica grupy wyposażona jest w dodatkowy mikro-bojler o pojemności 150 ml z wewnętrznym elementem grzewczym o mocy 250 W, który w połączeniu ze specjalnym systemem hydraulicznym pozwala na natychmiastową regulację temperatury ekstrakcji.

Opatentowana technologia Rancilio – tylko w wersji automatycznej USB Xcelsius

Profilowanie temperatury Xcelsius

Niezależne grupy i system multi-bojlerowy

Każda niezależna grupa jest wyposażona w mikro-bojler i dwa elementy grzewcze, aby zagwarantować stabilność termiczną zarówno dla temperatury wody, jak i korpusu grupy, oferując maksymalną powtarzalność dla każdego serwowanego napoju.

Tylko w wersji USB Xcelsius

Niezależne grupy i system multi-bojlerowy

Steady Brew

Technologia Rancilio Steady Brew (SB) jest ewolucją tradycyjnego systemu termosyfonowego i wprowadza zestaw innowacyjnych funkcji mających na celu poprawę wydajności ekspresów do kawy z jednym bojlerem. Utrzymując stabilną temperaturę wody podczas ekstrakcji, Steady Brew gwarantuje doskonałą stabilność termiczną, niezawodność i maksymalną powtarzalność, zarówno w okresach wzmożonego ruchu, jak i warunkach niskiego zużycia.

Opatentowana technologia Rancilio – (tylko w wersji USB)

Steady Brew

Inteligentny interfejs

Innowacyjna technologia jest Twoim sekretnym składnikiem, z komputerem pokładowym i dokładnym systemem menu pozwalającym kontrolować jakość w każdej filiżance.

Inteligentny interfejs

Moc projektowania

Dbałość o szczegóły i styl inspirowany motoryzacją sprawiają, że Classe 11 wyróżnia się dynamicznymi liniami, wytrzymałością i dużą funkcjonalnością. Wersja Tall ma wyższą powierzchnię roboczą i może pomieścić filiżanki o wysokości do 14,5 cm.

Moc projektowania

Urodzony, by być ekologicznym

Zaawansowane funkcje sprawiają, że Classe 11 wyróżnia się innowacyjnością, wydajnością energetyczną i zarządzaniem ciepłem.

Urodzony, by być ekologicznym

Szukasz więcej informacji?

Nie wahaj się z nami skontaktować

SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
Do góry