Logo Rancilio Group
Logo Rancilio Group
  • Logo Rancilio w wersji kolorowejLogo Rancilio w kolorze szarym
  • Logo Rancilio Speciality w wersji kolorowejLogo Rancilio Speciality w kolorze szarym
  • Logo Egro w wersji kolorowejLogo Egro w kolorze szarym
  • Logo Promac w wersji kolorowejLogo Promac w kolorze szarym
  • Logo Rancilio w wersji kolorowejLogo Rancilio w kolorze szarym
  • Logo Rancilio Speciality w wersji kolorowejLogo Rancilio Speciality w kolorze szarym
  • Logo Egro w wersji kolorowejLogo Egro w kolorze szarym
  • Logo Promac w wersji kolorowejLogo Promac w kolorze szarym

Rancilio Specialty RS1

Ekspres do kawy Rancilio Specialty RS1 z funkcją multi-boiler dostępny w wersji 2 lub 3-grupowej, z automatycznym dozowaniem, technologią zaawansowanego profilowania temperatury Advanced Temperature Profiling, pre-infuzją i post-infuzją.

Wariacje
Wersja Automatyczna
Kolory
Pasujące produktyMłynek do kawy Bond

Specyfikacja techniczna

  • Wybierz grupę:
  • W standardzie
  • Opcjonalnie

Wymiary

  • 840 mm
  • 463 mm
  • 600 mm
  • 95 Kg
  • Tak
  • 120 mm

Interfejs i obsługa

  • Wyświetlacz cyfrowy

    Cyfrowy wyświetlacz do kontroli wszystkich parametrów ekstrakcji kawy w czasie rzeczywistym.

  • Wyświetlacz nagłówka grupy
  • 4.3”
  • Na każdą grupę

Technologia parzenia

  • Zaawansowany profil temperaturowy

    Dzięki technologii Advanced Temperature Profiling bariści mogą zwiększać lub zmniejszać temperaturę wody dozowanej podczas ekstrakcji espresso o maksymalnie 5°C (9°F). Precyzyjna kontrola profilu temperaturowego ekstrakcji espresso daje baristom dokładne narzędzie do wydobycia pełnego potencjału smakowego każdej kawy jednorodnej lub mieszanki. System Advanced Temperature Profiling różni się od systemu Xcelsius Temperature Profiling dzięki zastosowaniu grupy ze stali – oferującej większą reaktywność niż grupa z mosiądzu – mikrobojlera o wyższej pojemności cieplnej (z grzałką 300 W) oraz dodatkowej grzałki samoprzylepnej o mocy 40 W umieszczonej z przodu grupy. W porównaniu z osiągami oferowanymi przez system Xcelsius Temperature Profiling, system ten zapewnia dalsze ograniczenie zmienności rzeczywistej temperatury względem temperatury zadanej (2σ), a także jeszcze szybszą reakcję na profil temperaturowy wymagany przez baristę. Technologia opatentowana przez Rancilio.

  • System multi-bojlerowy

    Każda niezależna grupa wyposażona jest w mikrobojler i grzałkę. Oprócz utrzymywania stabilnej temperatury zarówno wody, jak i całej grupy, system multi-bojlerowy poprawia wydajność termiczną urządzenia, nawet podczas jednoczesnego parzenia espresso i spieniania mleka, i umożliwia ustawienie różnych temperatur dla każdej głowicy grupy.

  • Pre-infuzja i post-infuzja

    Barista może regulować ciśnienie wody zarówno w początkowej fazie (pre-infuzji), jak i w końcowej fazie (post-infuzji) procesu ekstrakcji, wybierając pomiędzy ciśnieniem z sieci wodociągowej a ciśnieniem z pompy, a także dostosować czas trwania wszystkich etapów (pre-infuzja, ekstrakcja, post-infuzja).p>

  • Stal nierdzewna

Woda

  • Dysza gorącej wody
  • X-Tea

    Bariści mogą programować dozowanie wody i poziom temperatury za pomocą interfejsu.
    Opatentowana technologia Rancilio.

Para

  • Zimna dysza pary

    Dysza pary jest izolowana termicznie dwuwarstwową powłoką ochronną.

  • Zmienna dźwignia pary

    Dźwignia pary z funkcją „Purge” i dwoma pozycjami dostarczania pary, z których każda jest regulowana do innej mocy: idealna do przełączania między różnymi rozmiarami dzbanków i różnymi rodzajami mleka.

    Podgrzewacz do filiżanek

    • Podgrzewacz do filiżanek

      Podgrzewacz do filiżanek utrzymuje wszystkie filiżanki espresso i cappuccino w odpowiedniej temperaturze przez cały czas.

    • Czujnik temperatury

    Moc

    • 220-240 V~ / 380-415 V3N~ , 50-60 Hz 5600 W
    • Stałe przyłącze wody

    Obwód hydrauliczny

    • 11 l
    • 0,15 l

    Design

    • Światła ledowe

      Białe diody LED umieszczone pod głowicami grup zapewniają dokonałe oświetlenie obszaru roboczego.

    Green

    • ABM

      ABM to specjalne oprogramowanie opracowane w celu poprawy wydajności maszyny w warunkach intensywnej eksploatacji. Podczas jednoczesnego parzenia espresso, nalewania wody i spieniania mleka, ABM włącza element grzewczy, aby zapobiec spadkom ciśnienia poniżej ustawionej wartości, a tym samym zapewnić stały poziom ogrzewania.
      Regulacja ciśnienia bojlera jest zoptymalizowana w momencie intensywnego i jednoczesnego użytkowania wielu głowic grupowych. W takich przypadkach, aby zapobiec spadkowi ciśnienia poniżej minimalnej wartości 0,5 bara, ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu.
      ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu. ABM pozwala również na kontrolę zużycia energii przez maszynę, zmniejszając go do ⅔ normalnej wartości, gdy dostępność zasilania jest niska.W przypadku ekspresów do kawy wyposażonych w system iSteam, ABM poprawiła również wydajność dostarczania pary, zwiększając moc grzałki w bojlerze, co pozwala wytwarzać więcej ciepła i zmniejszać spadki ciśnienia podczas spieniania mleka.
      Opatentowana technologia Rancilio.

    • Automatyczne włączanie i wyłączanie

      Możliwe jest ustawienie automatycznego włączania i wyłączania urządzenia (Classe 11, Classe 20) lub ustawianie czasu automatycznego włączania na każdy dzień tygodnia (Classe 9, Classe 7).

    • Tryb Eco

      Zarządzając różnymi poziomami wody w bojlerze, można zoptymalizować stosunek wody do pary, aby osiągnąć maksymalną oszczędność energii. W warunkach niskiego zużycia zmniejsza się ilość wody w bojlerze, zwiększając w ten sposób udział pary. Praca z mniejszą ilością wody pozwala na mniejsze zużycie energii w celu doprowadzenia jej do idealnej temperatury. Jednocześnie przy większej ilości pary i mniejszej wilgotności w bojlerze poprawia się również wydajność dyszy pary.

    Czyszczenie i konserwacja

    • Zaawansowana diagnostyka

      Dzięki systemowi zaawansowanej diagnostyki, czasy interwencji technicznych są skrócone do minimum. Menu „Techniczne” zawiera funkcję „Serwis”, która pozwala użytkownikom przetestować wszystkie systemy maszyny, za jednym dotknięciem interfejsu, aby sprawdzić, czy wszystkie komponenty są w dobrym stanie, oraz zlokalizować usterki lub problemy techniczne bez konieczności sprawdzania elementów wewnętrznych.

    • Easy clean

      Easy Clean zarządza procesem czyszczenia głowic grup, dzięki czemu operację można wykonać automatycznie. Barista musi tylko rozpocząć cykl, a maszyna automatycznie wykona operację czyszczenia i płukania.
      W przypadku wszystkich modeli (z wyjątkiem Classe 5), Easy Clean umożliwia również zaplanowanie codziennego alarmu (3 alarmy dla Classe 11 i Classe 20), aby ostrzec użytkownika o potrzebie czyszczenia, ustawić opcjonalny blok na maszynie w przypadku cyklu czyszczenia i przeglądać historię wszystkich wykonanych cykli.

    • Grid System
    • Hydro Hub
    • Snap&Share

      Snap&Share to aplikacja do odczytu kodów QR, która umożliwia użytkownikom udostępnienie ustawień technicznych ekspresu do kawy, śledzenie czynności konserwacyjnych, monitorowanie zużycia i rejestrowanie nowych produktów w celu aktywacji gwarancji.

    • USB

    Opcje dodatkowe

    • Connect

      Connect to potężne rozwiązanie Iot opracowane przez Rancilio Group, które umożliwia gromadzenie i łatwą analizę wszystkich istotnych danych generowanych przez pojedynczy ekspres do kawy lub całą flotę. Za pomocą konfigurowalnego pulpitu nawigacyjnego z widżetami, tabletami i wykresami Connect zapewnia gotowy do użycia cyfrowy zestaw narzędzi do monitorowania kluczowych parametrów wydajności w czasie rzeczywistym i wzmocnienia całej branży kawowej.

      DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

    • Wood Kit

    Wymiary

    • 1084 mm
    • 463 mm
    • 600 mm
    • 110 kg
    • Tak
    • 120 mm

    Interfejs i obsługa

    • Wyświetlacz cyfrowy

      Cyfrowy wyświetlacz do kontroli wszystkich parametrów ekstrakcji kawy w czasie rzeczywistym.

    • Wyświetlacz nagłówka grupy
    • 4.3”
    • Na każdą grupę

    Technologia parzenia

    • Zaawansowany profil temperaturowy

      Dzięki technologii Advanced Temperature Profiling bariści mogą zwiększać lub zmniejszać temperaturę wody dozowanej podczas ekstrakcji espresso o maksymalnie 5°C (9°F). Precyzyjna kontrola profilu temperaturowego ekstrakcji espresso daje baristom dokładne narzędzie do wydobycia pełnego potencjału smakowego każdej kawy jednorodnej lub mieszanki. System Advanced Temperature Profiling różni się od systemu Xcelsius Temperature Profiling dzięki zastosowaniu grupy ze stali – oferującej większą reaktywność niż grupa z mosiądzu – mikrobojlera o wyższej pojemności cieplnej (z grzałką 300 W) oraz dodatkowej grzałki samoprzylepnej o mocy 40 W umieszczonej z przodu grupy. W porównaniu z osiągami oferowanymi przez system Xcelsius Temperature Profiling, system ten zapewnia dalsze ograniczenie zmienności rzeczywistej temperatury względem temperatury zadanej (2σ), a także jeszcze szybszą reakcję na profil temperaturowy wymagany przez baristę. Technologia opatentowana przez Rancilio.

    • System multi-bojlerowy

      Każda niezależna grupa wyposażona jest w mikrobojler i grzałkę. Oprócz utrzymywania stabilnej temperatury zarówno wody, jak i całej grupy, system multi-bojlerowy poprawia wydajność termiczną urządzenia, nawet podczas jednoczesnego parzenia espresso i spieniania mleka, i umożliwia ustawienie różnych temperatur dla każdej głowicy grupy.

    • Pre-infuzja i post-infuzja

      Barista może regulować ciśnienie wody zarówno w początkowej fazie (pre-infuzji), jak i w końcowej fazie (post-infuzji) procesu ekstrakcji, wybierając pomiędzy ciśnieniem z sieci wodociągowej a ciśnieniem z pompy, a także dostosować czas trwania wszystkich etapów (pre-infuzja, ekstrakcja, post-infuzja).

    • Stal nierdzewna

    Woda

    • Dysza gorącej wody
    • X-Tea

      Bariści mogą programować dozowanie wody i poziom temperatury za pomocą interfejsu.
      Opatentowana technologia Rancilio.

    Para

    • Zimna dysza pary

      Dysza pary jest izolowana termicznie dwuwarstwową powłoką ochronną.

    • Zmienna dźwignia pary

      Dźwignia pary z funkcją „Purge” i dwoma pozycjami dostarczania pary, z których każda jest regulowana do innej mocy: idealna do przełączania między różnymi rozmiarami dzbanków i różnymi rodzajami mleka.

      Podgrzewacz do filiżanek

      • Podgrzewacz do filiżanek

        Podgrzewacz do filiżanek utrzymuje wszystkie filiżanki espresso i cappuccino w odpowiedniej temperaturze przez cały czas.

      • Czujnik temperatury

      Moc

      • 220-240 V~ / 380-415 V3N~ , 50-60 Hz 6750W
      • Stałe przyłącze wody

      Obwód hydrauliczny

      • 16 l
      • 0,15 l

      Design

      • Światła ledowe

        Białe diody LED umieszczone pod głowicami grup zapewniają dokonałe oświetlenie obszaru roboczego.

      Green

      • ABM

        ABM to specjalne oprogramowanie opracowane w celu poprawy wydajności maszyny w warunkach intensywnej eksploatacji. Podczas jednoczesnego parzenia espresso, nalewania wody i spieniania mleka, ABM włącza element grzewczy, aby zapobiec spadkom ciśnienia poniżej ustawionej wartości, a tym samym zapewnić stały poziom ogrzewania.
        Regulacja ciśnienia bojlera jest zoptymalizowana w momencie intensywnego i jednoczesnego użytkowania wielu głowic grupowych. W takich przypadkach, aby zapobiec spadkowi ciśnienia poniżej minimalnej wartości 0,5 bara, ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu.
        ABM może wstrzymać dozowanie wody, dopóki ciśnienie w bojlerze nie powróci do odpowiedniego poziomu. ABM pozwala również na kontrolę zużycia energii przez maszynę, zmniejszając go do ⅔ normalnej wartości, gdy dostępność zasilania jest niska.W przypadku ekspresów do kawy wyposażonych w system iSteam, ABM poprawiła również wydajność dostarczania pary, zwiększając moc grzałki w bojlerze, co pozwala wytwarzać więcej ciepła i zmniejszać spadki ciśnienia podczas spieniania mleka.
        Opatentowana technologia Rancilio.

      • Automatyczne włączanie i wyłączanie

        Możliwe jest ustawienie automatycznego włączania i wyłączania urządzenia (Classe 11, Classe 20) lub ustawianie czasu automatycznego włączania na każdy dzień tygodnia (Classe 9, Classe 7).

      • Tryb Eco

        Zarządzając różnymi poziomami wody w bojlerze, można zoptymalizować stosunek wody do pary, aby osiągnąć maksymalną oszczędność energii. W warunkach niskiego zużycia zmniejsza się ilość wody w bojlerze, zwiększając w ten sposób udział pary. Praca z mniejszą ilością wody pozwala na mniejsze zużycie energii w celu doprowadzenia jej do idealnej temperatury. Jednocześnie przy większej ilości pary i mniejszej wilgotności w bojlerze poprawia się również wydajność dyszy pary.

      Czyszczenie i konserwacja

      • Zaawansowana diagnostyka

        Dzięki systemowi zaawansowanej diagnostyki, czasy interwencji technicznych są skrócone do minimum. Menu „Techniczne” zawiera funkcję „Serwis”, która pozwala użytkownikom przetestować wszystkie systemy maszyny, za jednym dotknięciem interfejsu, aby sprawdzić, czy wszystkie komponenty są w dobrym stanie, oraz zlokalizować usterki lub problemy techniczne bez konieczności sprawdzania elementów wewnętrznych.

      • Easy clean

        W przypadku wszystkich modeli (z wyjątkiem Classe 5), Easy Clean umożliwia również zaplanowanie codziennego alarmu (3 alarmy dla Classe 11 i Classe 20), aby ostrzec użytkownika o potrzebie czyszczenia, ustawić opcjonalny blok na maszynie w przypadku cyklu czyszczenia i przeglądać historię wszystkich wykonanych cykli.

      • Grid System
      • Hydro Hub
      • Snap&Share

        Snap&Share to aplikacja do odczytu kodów QR, która umożliwia użytkownikom udostępnienie ustawień technicznych ekspresu do kawy, śledzenie czynności konserwacyjnych, monitorowanie zużycia i rejestrowanie nowych produktów w celu aktywacji gwarancji.

      • USB

      Opcje dodatkowe

      • Connect

        Connect to potężne rozwiązanie Iot opracowane przez Rancilio Group, które umożliwia gromadzenie i łatwą analizę wszystkich istotnych danych generowanych przez pojedynczy ekspres do kawy lub całą flotę. Za pomocą konfigurowalnego pulpitu nawigacyjnego z widżetami, tabletami i wykresami Connect zapewnia gotowy do użycia cyfrowy zestaw narzędzi do monitorowania kluczowych parametrów wydajności w czasie rzeczywistym i wzmocnienia całej branży kawowej.

        DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

      • Wood Kit
      Ekspres do kawy RS1 - mobile

      PROFESJONALNE EKSPRESY DO KAWY

      Profesjonalny ekspres do kawy Rancilio Specialty RS1

      Zainspiruj się. Zaparzaj inaczej.

      Ekspres do kawy Rancilio RS1 pomaga profesjonalistom w przygotowaniu lepszej kawy, oferując najnowocześniejszą technologię parzenia połączoną z doświadczeniem Rancilio i unikalnąkonstrukcją, czego efektem jest łatwy w obsłudze ekspres do kawy o doskonałej wartości.

      RS1

      Pobierz materiały

      Cechy produktu

      Ekspres do kawy RS1 z certyfikatem SCA

      Rancilio Specialty RS1 przeszedł rygorystyczne testy i dołączył do elitarnej grupy ekspresów posiadających certyfikat SCA.

      Ekspres do kawy RS1 z certyfikatem SCA

      Ekran dotykowy 4,3″ i grupy z dedykowanym wyświetlaczem

      Dedykowany wyświetlacz dla każdej grupy z cyfrowym zegarem i temperaturą ekstrakcji. Grupy cechują się także uproszczonym uruchamianiem i bogatym oświetleniem zapewnionym przez diody LED.

      Ekran dotykowy 4,3″ i grupy z dedykowanym wyświetlaczem

      Multibojlerowy system RS1

      Każda grupa ze stali nierdzewnej zawiera mikrobojler i dwa elementy grzewcze, maksymalizując dokładność i stabilność termiczną zarówno dla temperatury wody jak i grupy.

      Multibojlerowy system RS1

      Zaawansowane profilowanie temperatury

      Dzięki technologii Advanced Temperature Profiling bariści mogą zwiększyć lub zmniejszyć temperaturę wody dozowanej podczas ekstrakcji espresso nawet o 5°C. Dzięki dokładnej kontroli profilu temperaturowego ekstrakcji espresso, bariści otrzymują precyzyjne narzędzie do uwolnienia potencjału smakowego każdej pojedynczej kawy lub mieszanki. Regulując temperaturę, można uzyskać różne rezultaty w zakresie słodyczy, kwasowości, body, goryczy i cierpkości.

      Zaawansowane profilowanie temperatury

      Preinfuzja i postinfuzja

      Barista może zmieniać ciśnienie wody zarówno w początkowej fazie (preinfuzja), jak i w końcowej fazie (postinfuzja) procesu ekstrakcji, wybierając pomiędzy ciśnieniem z sieci a ciśnieniem pompy, oraz regulować czas trwania obu etapów. Używając wody o niskim ciśnieniu z sieci, barista może osiągnąć bardziej spójną ekstrakcję, zmniejszając ryzyko kanalizacji i lepiej zachowując substancje rozpuszczalne i aromaty, które przy nadmiernej ekstrakcji pod wysokim ciśnieniem mogą nie trafić do filiżanki.

      Preinfuzja i postinfuzja

      Zmienna dźwignia pary

      Dźwignia pary z funkcją „Purge” i dwoma pozycjami dostarczania pary, z których każda jest regulowana do różnych mocy: idealne do przełączania pomiędzy różnymi rozmiarami dzbanków i różnymi rodzajami mleka.

      Zmienna dźwignia pary

      Łatwa do serwisowania konstrukcja z trybem ekologicznym

      Łatwy dostęp do regulacji pompy i elementów wewnętrznych, rozmieszczonych w celu przyspieszenia czynności konserwacyjnych. Izolowany bojler z programowanym odnawianiem wody oraz trybem niskiej mocy i eco.

      Łatwa w serwisowaniu konstrukcja z trybem ekologicznym

      Personalizacja RS1

      Wszystkie panele ze stali nierdzewnej można łatwo zdemontować, dostosować do potrzeb klienta, pomalować lub oznaczyć marką. Informacje i ceny na życzenie.

      Personalizacja RS1

      Drewniane wykończenie (opcja)

      Portafiltry z drewnianym uchwytem i drewniane uchwyty dźwigni pary są dostępne jako opcja dla RS1 i RS1 Black.

      Drewniane wykończenie (opcja)
      1/3

      NAJNOWOCZEŚNIEJSZA TECHNOLOGIA PARZENIA KAWY

      Najnowocześniejsza technologia parzenia kawy

      Innowacyjne parzenie kawy

      Niezrównana kontrola temperatury podczas ekstrakcji pozwala bariście na dopracowanie każdej porcji, co przekłada się na lepszy profil filiżanki.

      Zaawansowane profilowanie temperatury

      ZAAWANSOWANE PROFILOWANIE TEMPERATURY

      Dzięki doskonałej kontroli profilu temperatury ekstrakcji espresso, bariści otrzymują precyzyjne narzędzie do uwolnienia potencjału smakowego każdej kawy jednorodnej lub mieszanki.

      Każda grupa ze stali nierdzewnej zawiera mikro-bojler i dwa elementy grzewcze, co maksymalizuje dokładność i stabilność termiczną.

      Innowacyjna hydraulika grupy zaparzającej

      INNOWACYJNA HYDRAULIKA GRUPY ZAPARZAJĄCEJ

      Model RS1 jest wyposażony w innowacyjną grupę zaparzającą, która maksymalizuje wydajność i może wprowadzać świeżą wodę do mikro-bojlera grupy przy każdej porcji.

      ➊ ZIMNA WODA | ➋ CEWKA PROFILUJĄCA | ➌ GORĄCA WODA | ➍ CEWKA GRUPY | ➎ MIKRO-BOJLER | ➏ KOMORA WSTĘPNEJ INFUZJI | ➐ SITKO | ➑ KAWA

      ZMIENNA DŹWIGNIA PARY

      Dźwignia doprowadzająca parę posiada funkcję oczyszczania i dwie programowalne pozycje z każdej strony – idealne do przełączania między różnymi dzbankami i rodzajami mleka.

      2/3

      UNIKALNY PROJEKT PRZEPŁYWU PRACY

      Unikalny projekt przepływu pracy

      Lepsze doznanie kawy

      Zapewnienia baristom lepszą organizacje pracy, co przekłada się na krótszy czas przygotowania kawy i lepszą obsługę klienta.

      Kolba ze stali nierdzewnej z ergonomicznym uchwytem

      KOLBA

      Nowe kolby ze stali nierdzewnej, zbalansowane wagowo, z miękkim w dotyku, ergonomicznym uchwytem. Zaprojektowane tak, aby pozostawały płasko dla stabilnego i jednolitego ubijania.

      Niskoprofilowa obudowa

      NISKOPROFILOWA OBUDOWA

      Kompaktowa, niskoprofilowa obudowa zaprojektowana w celu ułatwienia interakcji z klientem i obsługi.

      Głowica grupy z dedykowanym wyświetlaczem

      GŁOWICA GRUPY Z DEDYKOWANYM WYŚWIETLACZEM

      Dedykowany ekran dla każdej grupy odlicza czas pozostały do wydania porcji oraz temperaturę ekstrakcji. Głowice grupowe charakteryzują się również uproszczonym uruchamianiem i bogatym oświetleniem przez diody LED.

      3/3

      DOŚWIADCZENIE RANCILIO

      Doświadczenie Rancilio

      Efektywność w najlepszym wydaniu

      Doświadczenie Rancilio, wykorzystuje naszą bogatą historię doskonałości i niezawodności.

      Cyfrowy interfejs z ekranem dotykowym

      CYFROWY INTERFEJS Z EKRANEM DOTYKOWYM

      Dziesięć lat rozwoju i projektowania interfejsów baristów. Umożliwia szybki i łatwy dostęp do wszystkich programów za pomocą cyfrowego ekranu dotykowego.

      Technologicznie przyjazny design z trybem ekologicznym

      TECHNOLOGICZNIE PRZYJAZNY DESING Z TRYBEM EKOLOGICZNYM

      Łatwy dostęp do regulacji pompy i wewnętrznych elementów w celu przyspieszenia czynności konserwacyjnych. Izolowany bojler pary z programowalnym odnawianiem wody oraz trybem niskiego zużycia energii i trybem ekologicznym.

      Przyciski wody

      PRZYCISKI WODY

      Dwa przyciski wody z programowalnymi poziomami dozowania i temperatury.

      Dysza pary Cool Touch

      DYSZA PARY COOL TOUCH

      Dysza pary Cool Touch zapewnia łatwość manewrowania, a nowe opatentowane końcówki pozwalają na bardziej równomierne wytwarzanie pary.

      Wszechstronna elastyczność

      Wszystkie panele obudowy ze stali nierdzewnej można łatwo zdemontować, dostosować do potrzeb klienta, pomalować proszkowo lub oznaczyć marką.

      Bliższe spojrzenie

      Zbliż się i poznaj RS1 oraz jego możliwości w detalach.

      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      RS1

      Odkryj RS1 w jej naturalnym środowisku.

      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality

      Odkryj RS1 w jej naturalnym środowisku.

      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality
      Rancilio Specialty RS1 ekspres do kawy speciality

      Szukasz więcej informacji?

      Nie wahaj się z nami skontaktować

      SKONTAKTUJ SIĘ Z NAMI
      Do góry